NeboPlus en Less2Care klantcase

Ervaring NeboPlus – Anneke van den Pol

Op de locatie in Barneveld van NeboPlus werd in 2022 een pilot uitgevoerd, die na succesvolle afronding is uitgerold naar drie andere afdelingen. De twee resterende afdelingen maakten oorspronkelijk gebruik van pospoelers/vermalers, maar hebben deze via ons recoveryprogramma omgeruild voor de Iso-Air vacumeermachine. In 2023 werd een nieuwe locatie geopend, tevens de tweede locatie van Neboplus, genaamd Het Voorthuis in Voorthuizen. Vanwege de fijne werkwijze had de nieuwe locatie besloten om het meteen in te richten met het concept van Less2Care. Hieronder meer over de ervaring van NeboPlus met Less2Care.

Bekijk hier het interview met Anneke van den Pol, kwaliteitsverpleegkundige bij NeboPlus
Meer over de ervaringen van NeboPlus met Less2Care
icoon geuroverlast verminderen

Geurbeleving

“Er is veel minder geur, doordat er gevacumeerd wordt en er gebruik wordt gemaakt van de klappies (Iso-Safe) die het afval veel beter afsluiten. Het zorgpersoneel, maar ook de bewoners zijn er erg blij mee.

Wat ook een goed bijkomend voordeel is, zijn de opvangmaterialen met absorptiepads van Less2Care. Deze verminderen ook de geur verspreiding.”

Less2Care fijne werk en leefomgeving icoon

Fijne werk- en leefomgeving en loopafstand

“Er hoeft nu minder gelopen te worden door het zorgpersoneel. Het is gewoon heel belangrijk dat je niet overbodig heen en weer hoeft te lopen. Daarnaast zorgt de fijne geurbeleving ook voor een fijner werk- en leefomgeving voor het zorgpersoneel en de bewoners. Ik denk dat dit echt de bijdrage is van Less2Care.”

Nieuwsgierig naar ons concept?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Kay, Luca en Twan hebben antwoord op al je vragen en vertellen je graag meer over ons concept.