Careyn en Less2Care

Ervaring Careyn – Conny Gubbels

Sinds het einde van 2023 werkt Careyn met het concept van Less2Care. Locatie Hart van Zuidland is nu succesvol ingericht. De zorgmedewerkers werken efficiënt en prettig met het concept. Daarnaast is de geuroverlast drastisch verminderd in de werk- en leefomgeving van zorgmedewerkers en bewoners. Ook krijgt de locatie veel positieve reacties van bewoners en bezoekers over de verbeterde geurbeleving. Hieronder meer over de ervaringen van Careyn. 

“Het concept van Less2Care zou ik zeker aanraden bij andere zorginstellingen en verpleeghuizen. Zeker qua afval, ruimte en geur. Dat wordt allemaal veel minder. Ik kan er eigenlijk alleen maar voordelen aan verzinnen.”

Bekijk hier het interview met Conny, verzorgende IG bij Careyn
Meer over de ervaringen van Careyn met Less2Care
icoon geuroverlast verminderen

Geurbeleving

“Voordat Careyn is gaan werken met het concept van Less2Care hadden we erg veel last van nare geurtjes, door de hele locatie. Nu we met Less2Care werken is de ervaring dat we weer de huiselijke geuren terugkrijgen, zoals het koken in de woning, de koffie die gezet wordt. De reacties van de bezoekers waren ook positief. De nare geuren in de gang, hal, woning zijn nu minder en dat wordt zeker opgemerkt.”

icoon volume reductie

Volumereductie

“Voor ons Het grootste voordeel van Less2Care voor ons is dat we niet meer zo vaak onze afval hoeven weg te gooien. Eigenlijk nog maar 1x per dag, voorheen was dat 3x per dag.”

 

Nieuwsgierig naar ons concept?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Kay, Luca en Twan hebben antwoord op al je vragen en vertellen je graag meer over ons concept.