NeboPlus en Less2Care klantcase

Ervaring NeboPlus – Marleen

Op de locatie in Barneveld van NeboPlus werd in 2022 een pilot uitgevoerd, die na succesvolle afronding is uitgerold naar drie andere afdelingen. De twee resterende afdelingen maakten oorspronkelijk gebruik van pospoelers/vermalers, maar hebben deze via ons recoveryprogramma omgeruild voor de Iso-Air vacumeermachine. In 2023 werd een nieuwe locatie geopend, tevens de tweede locatie van Neboplus, genaamd Het Voorthuis in Voorthuizen. Vanwege de fijne werkwijze had de nieuwe locatie besloten om het meteen in te richten met het concept van Less2Care. Hieronder meer over de ervaring van NeboPlus met Less2Care.

Bekijk hier het interview met Marleen, verpleegkundige bij NeboPlus
Meer over de ervaringen van NeboPlus met Less2Care

“Ik zou Less2Care zeker aanraden bij andere zorginstellingen, omdat het hygiënischer werkt, het scheelt heel veel tijd en je hebt geen (vieze) geurtjes meer op de afdelingen hangen.”

icoon geuroverlast verminderen

Geurbeleving en een beter leefklimaat voor de bewoners

“We hebben veel minder last van geuren op de gang. Iedereen is er heel positief over. De bewoners vinden het ook heel fijn, want voor hen is het natuurlijk ook niet prettig als er een geur in je woning hangt. Dit zorgt voor een beter leefklimaat voor de bewoners.”

icoon volume reductie

Tijdbesparing en volumereductie

“Al het afval kan je makkelijk in de klappie (Iso-Safe) doen. Eerst moesten wij heel veel verschillende vuilniszakken wegbrengen. Nu hoeven we nog maar één zak weg te brengen. Wat ook weer tijd bespaart”

Nieuwsgierig naar ons concept?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Kay, Luca en Twan hebben antwoord op al je vragen en vertellen je graag meer over ons concept.