Less2Care hygiene zorg

Ontworpen voor een betere hygiëne in de zorg

Het hele concept van Less2Care is op een hygiënische manier ontworpen. Door deze hygiënische ontwerpaanpak versterken onze producten de infectiepreventie en helpen besmettingen te voorkomen. Zonder de werkdruk te verhogen, ondersteund dit systeem de hygiëne. Wat bijdraagt aan een veilige en gezonde omgeving voor zorgmedewerkers, bewoners en bezoekers in zorginstellingen.

Iso-Air, ontworpen voor hygiëne

Naast dat de Iso-Air er goed uit ziet, is het ook hygiënisch. De buitenkant van de Iso-Air is volledig glad en van bacterie werend materiaal gemaakt. Dit minimaliseert potentiële hotspots voor bacteriën en maakt het gemakkelijk te desinfecteren.

Handsfree en automatisch proces

Door de voetactivatie is de Iso-Air volledig handsfree en automatisch te bedienen en voldoet aan de SRI-richtlijnen voor een veilige en hygiënische werkwijze.

Geur- en bacteriefilters

Ook bevat de Iso-Air een gevalideerde bacterie filter, gecombineerd met een hoogwaardig geurfilter. Door deze filters is de uitgezogen lucht tijdens het vacumeerproces 100% schoon. Zo voorkom je geuroverlast en verminder je het besmettingsgevaar. Op deze manier borg je een hygiënische werk- en leefomgeving, waar de hele zorgketen van profiteert. Van bewoners en zorgprofessionals tot een betere infectiepreventie en kostenbesparingen.

Filters ontworpen voor een betere hygiene

Iso-Safe, voor een werkbare hygiëne

Handdesinfectiepomp 

De wens en eis is goede handdesinfectie. Dat gaat alleen wanneer dit goed gefaciliteerd wordt. Voor een werkbare en goede handhygiëne is het mogelijk om de Iso-Safe uit te breiden met een aangebouwde handdesinfectiepomp. Met deze aangebouwde handdesinfectiepomp kan er prettig gewerkt worden volgens de richtlijnen.

handhygiene infectiepreventie

Iso-Bag, de basis voor een hygiënische werkwijze

De Iso-Bag is onze eigen geproduceerde vacumeerzak. Met een gecertificeerde veiligheidsstructuur is Iso-Bag is 100% geur-, lucht- en vochtdicht. Dus niet poreus zoals alle normale afvalzakken. Isoleer alle pathogenen en geuren met de Iso-Bag.

isobag hygiene concept less2care ontworpen voor hygiëne
Meer hygiëne zorgt voor:
  • Lager ziekteverzuim
  • Bewoners langer gezond
  • Verhoogde infectiepreventie
  • Plezieriger werken (en bezoeken)
  • Kosten besparingen

Met het concept van Less2Care worden niet alleen een producten geleverd, het is een complete oplossing dat ontworpen is voor een betere hygiëne. De combinatie van de Iso-Bag, Iso-Safe, Iso-Air en doordachte functionaliteiten, verzekert niet alleen een schone omgeving, maar bevordert ook het welzijn van zowel zorgmedewerkers als bewoners.

Sfeerbeeld ouderenzorg

Nieuwsgierig naar ons concept?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Kay, Luca en Twan hebben antwoord op al je vragen en vertellen je graag meer over ons concept.