Hét systeem om de po spoeler en vermaler te vervangen

Benieuwd naar onze oplossing?

De vervanging van de po spoeler en vermaler

Veel verpleeg- en zorginstellingen worden geconfronteerd met de uitdagingen van hoge werkdruk, duurzaamheid en efficiëntie. 

Daarnaast zijn er ook nog de hygiene, onaangename geuren en de stijgende kosten. Less2Care heeft een praktisch concept ontwikkeld die deze kwesties effectief aanpakt en dé vervanging is voor de po spoeler en vermaler. 

1.

Iso-Bag

Verzamel incontinentiemateriaal en zorgafval veilig in de Iso-Bag.

2.

Iso-Safe-met-Iso-Bag

Vervoer de Iso-Bag efficiënt en luchtdicht af in de Iso-Safe.

3.

Isoleer (besmet) incontinentiemateriaal en zorgafval hygiënisch en eenvoudig met de Iso-Air.

1000+ tevreden zorglocaties
Levering in heel Nederland
Ruim 10 jaar ervaring
Minder medicijnresten

De po spoeler en vermaler zijn één van de oorzaken dat medicijnresten uit zorginstellingen in het oppervlaktewater terechtkomen. Met ons systeem kan incontinentiemateriaal en zorgafval met medicijnresten milieuvriendelijk ingezameld worden.

Werkdruk verlichten​

Tijdrovende looplijnen naar de po spoeler en vermaler zijn verleden tijd en werkprocessen worden efficiënter. Zo wordt de werkdruk voor zorgmedewerkers merkbaar lager.

Recycle trajecten​

Klaar voor (toekomstige) werkbare recycle trajecten. Uitdagingen die hierbij horen zoals geuroverlast en logistieke problemen zijn verleden tijd. 

Deze mensen gingen je al voor

Bespaar schoon drinkwater ​

Per spoelbeurt gebruiken een po spoeler en vermaler ongeveer 35 liter schoon drinkwater. Door gebruik van ons concept is in 2023 al 4,5 miljoen liter drinkwater bespaard. 

Hygiëne

Met Less2Care verbetert de hygiëne aanzienlijk. Al het (besmet) incontinentiemateriaal en zorgafval wordt veilig ingezameld. Pathogenen en geurmoleculen worden geïsoleerd en het besmettingsrisico verminderd.

Geen geuroverlast meer

Het weghalen van de geuroverlast zorgt direct voor een betere werk- en leefomgeving. Dit bevordert gevoelens van waardigheid en comfort in zorginstellingen.

inzamelingsysteem van Less2Care

Ontvang tot € 2.000,- inruilwaarde op po spoelers en vermalers met Less2Care Recover Programma

De voordelen op een rij

Minder medicijnresten

Verlicht de werkdruk

Klaar voor recycle trajecten

Bespaar schoon drinkwater

Verbeter de hygiene

Geen geuroverlast meer​

Volgens SRI richtlijnen

Less2Care denkt met je mee

Hygiëneverbetering en werkproces optimalisatie. Dat wil toch iedereen?

Onze adviseurs onderzoeken waar ons concept de hygiëne kan verbeteren en werkprocessen efficiënter kan maken. Samen streven we niet alleen naar een schonere en veiligere werk- en leefomgeving. We richten ons ook op het voorbereiden van jouw organisatie op een duurzame toekomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Kay, Luca en Twan hebben antwoord op al je vragen en leggen je graag uit hoe Less2Care deze beloftes waar maakt.