VERBETER DE HYGIENE IN DE ZORG

Voorkom besmettingsgevaar en geuroverlast

Benieuwd naar onze oplossing?

De hygiene in de zorg verbeteren

Veel verpleeg- en zorginstellingen staan voor de uitdagingen op het gebied van hygiëne en onaangename geuren. Daarnaast spelen ook hoge werkdruk en duurzaamheid een rol.

Less2Care heeft een praktisch concept ontwikkeld dat deze kwesties effectief aanpakt.

1.

Iso-Bag

Verzamel incontinentiemateriaal en zorgafval veilig in de Iso-Bag.

2.

Iso-Safe-met-Iso-Bag

Vervoer de Iso-Bag efficiënt en luchtdicht af in de Iso-Safe.

3.

Isoleer (besmet) incontinentiemateriaal en zorgafval hygiënisch en eenvoudig met de Iso-Air.

1000+ tevreden zorglocaties
Levering in heel Nederland
Ruim 10 jaar ervaring
Volgens de SRI richtlijnen

Werk veilig en handsfree met het inzamelsysteem van Less2Care door de voetbediening en geautomatiseerde werkprocessen, geheel volgens de SRI richtlijnen.

Voorkom besmettingsgevaar​

Al het mogelijk besmet incontinentiemateriaal en zorgafval kun je veilig inzamelen en verwerken. Met het concept van Less2Care worden pathogenen geïsoleerd en verlaag je aanzienlijk het besmettingsrisico.

Hermetisch isoleren

Onze Iso-Bag vacumeerzak is dé basis voor een hygiënische en veilige werk- en leefomgeving op de afdeling. Dankzij de gecertificeerde veiligheidsstructuur is de Iso-Bag 100% geur-, lucht- en vochtdicht.

Gevacumeerde Iso-Bag in Iso-Air

Deze mensen gingen je al voor

Geen geuroverlast meer​

Het weghalen van de geuroverlast zorgt direct voor een betere werk- en leefomgeving. Dit bevordert gevoelens van waardigheid en comfort in zorginstellingen.

Werkdruk verlichten

Met het inzamelsysteem van Less2Care worden werkprocessen efficiënter. Wat ervoor zorgt dat de werkdruk voor zorgmedewerkers merkbaar afneemt.

Green Deal Duurzame Zorg​

Draag bij aan de Green Deal en kies voor een milieuvriendelijke toekomst in de zorgsector. Ons inzamelsysteem zorgt voor aanzienlijk minder medicijnresten en chemicaliën in het oppervlaktewater.

Werkdruk zorg less2care

De voordelen op een rij

Volgens de SRI Richtlijnen

Geen geuroverlast meer​

Verbeterde hygiene

Voorkomt besmettingsgevaar​

Aangesloten bij Green Deal

Verlicht de werkdruk

Less2Care denkt met je mee

Hygiëneverbetering en werkproces optimalisatie. Dat wil toch iedereen?

Onze adviseurs onderzoeken waar ons concept de hygiene in de zorg kan verbeteren en werkprocessen efficiënter kan maken. Samen streven we niet alleen naar een schonere en veiligere werk- en leefomgeving. We richten ons ook op het voorbereiden van jouw organisatie op een duurzame toekomst.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze adviseurs Kay, Luca en Twan hebben antwoord op al je vragen en leggen je graag uit hoe Less2Care deze beloftes waar maakt.